Σημαντική μείωση στις πωλήσεις επί αμερικανικού εδάφους σημείωσε η Mustang. Το θρυλικό μοντέλο, για την ακρίβεια, παρουσίασε μείωση της τάξης του 32% για να χάσει τα ηνία από τη Chevrolet Camaro για τον μήνα Σεπτέμβριο. Γι’ αυτό και μπήκε στο… ψυγείο από τη Ford στο εργοστάσιό της για μία εβδομάδα, με σκοπό να επανέλθει δριμύτερη και να πάρει ξανά την πρωτιά στις πωλήσεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.