«Χρόνια πολλά Θρύλε!» αναφέρει σε δήλωσή του
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι τρόπος ζωής, είναι η μεγάλη μας αγάπη. Είναι οι αξίες του, ο σεβασμός, η περηφάνεια και η αλληλεγγύη. Είναι οι νίκες, οι επιτυχίες και οι πολυάριθμοι τίτλοι του. Είναι ο κόσμος του, πάντα ενωμένος σε χαρές και πίκρες, που μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. Είναι η ερυθρόλευκη φανέλα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και έχει αγαπηθεί όσο καμία», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
«96 θρυλικά χρόνια και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Με σκληρή δουλειά, θυσίες, επιμονή, πάθος και πίστη να γιγαντώνουμε κάθε μέρα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας για να μας χαρίζει στιγμές μεγαλείου και δόξας.
Χρόνια πολλά ΘΡΥΛΕ!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!», καταλήγει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.