Μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη υπέβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha σχετικά με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της δημοπρατικής διαδικασίας για τους τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς.
Τα αδικήματα για τα οποία ζητείται μέσω της μήνυσης που υπέβαλλε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, να διωχθεί ο επιχειρηματίας αφορά στο κακούργημα της απατής μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.
Τα αδικήματα, όπως είπε ο κ. Λαζαράτος, αφορούν “στις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη, σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων και μάλιστα έδωσε δυο μηδενικές προσφορές. Θα ακολουθήσει αύριο και καταγγελία στην Ε.Ε. για παράβαση γενικών αρχών των διαγωνισμών”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.