Ο Άρης συνεχίζει να αναζητά έναν παίκτη για την επίθεση, κοιτώντας φυσικά τη λίστα με τους ελεύθερους παίκτες, καθώς έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.
Οι «κίτρινοι» ήρθαν σε επαφή με τον Αλγερινό φορ, προσπαθώντας να κάνουν ακόμη μια ηχηρή κίνηση. Ωστόσο, εκτιμάται ότι δύσκολα θα υπάρξει θετικό φινάλε σε αυτήν την υπόθεση, καθώς, από στην πρώτη επαφή που έγινε, κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις του 32χρονου ποδοσφαιριστή.
Αναμένεται να γίνει προσεχώς νέα συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το πλευρό του Άρη.
SPORTFM.GR

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.