Κατέθεσε στην αστυνομία ο Τζήλος για την επίθεση που δέχθηκε στη Λάρισα. Για τρεις δράστες έκανε λόγο ο Έλληνας ρέφερι. Σοκάρει η ατάκα του για το συμβάν που τον έστειλε στο νοσοκομείο. Τρόμαξαν όσοι τον αντίκρισαν αμέσως μετά το δολοφονικό “χτύπημα”.
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και ολόκληρη η χώρα, για τη δολοφονική επίθεση στο διαιτητή, Θανάση Τζήλο, η οποία και τον έφερε “βαριά” τραυματισμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έχει αποκαλύψει ήδη τα πρώτα στοιχεία για το απίστευτο συμβάν στη θεσσαλική πόλη. Μιλώντας στην αστυνομία της Λάρισας, έκανε λόγο για τρεις δράστες, τους οποίους και περιέγραψε ως θηριώδεις.
Όσον αφορά δε την επίθεση αυτή καθαυτή, ο άτυχος Έλληνας ρέφερι, τόνισε ότι “ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν”, φθάνοντας στο νοσοκομείο, όπου άπαντες έμειναν έκπληκτοι από τη βαναυσότητα των χτυπημάτων που είχε δεχθεί.
ΠΗΓΗ fosonline.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.