Αίσιο τέλος είχε για μια μητέρα η εξαφάνιση του παιδιού της, αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Ευόσμου στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Το 2,5 ετών κοριτσάκι της χάθηκε στην πλατεία, υπήρξε ωστόσο άμεση κινητοποίηση των ανδρών της αστυνομίας που ήταν στην περιοχή και το παιδί εντοπίστηκε γρήγορα και παραδόθηκε στη μητέρα του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.