Μια φωτογραφία ή μια παιδική ζωγραφιά για την Παγκόσμια Ημέρα της ΓηςΕΛΛΑΔΑ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
Ακόμη και μέσα από το σπίτι μπορούμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για το περιβάλλον

Εδώ και μισόν αιώνα ακριβώς, από το 1970 έως σήμερα και κάθε χρόνο, στις 22 Απριλίου, εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Γης. Εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον κόσμο λαμβάνουν μέρος στις ετήσιες δράσεις ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης.
Έτσι και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρά τη φετινή, ιδιαίτερη συγκυρία με την πανδημία του Covid-19, συμμετέχει στον εορτασμό αυτής της σημαντικής ημέρας για το Περιβάλλον.

-Advertisement-

Με ποιον τρόπο; Από το σπίτι μας, καθώς φέτος μένουμε σπίτι. Πώς; Ανήμερα, στις 22 Απριλίου, καλούμε να ανεβάσουν, όλοι όσοι έχουν ευαισθησία για το θέμα στα προσωπικά τους socialmedia φωτογραφίεςκαι παιδικές ζωγραφιές με έμπνευση από τις ομορφιές της ελληνικής γης.

=Advertisement=

Οι φωτογραφίες και οι ζωγραφιές στα socialmedia μπορούν να συνοδεύονται από τα hashtags #ypen και #earthday2020 ώστε να διευκολυνθεί η ανάρτησή τους και στα αντίστοιχα socialmedia του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η δράση αυτή έχει ήδη αναρτηθεί και στον ιστότοπο του Οργανισμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης (https://www.earthday.org).

-Advertisement-

«Αυτό το Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό, καθώς όλοι μένουμε σπίτι. Φέτος, δεν θα επισκεφθούμε τους δικούς μας ανθρώπους, για να παραμείνουμε όλοι υγιείς και όρθιοι για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα της χώρας μας, που είναι και το διακύβευμα της επόμενης ημέρας. Μένοντας σπίτι, με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή ή το κινητό μας, ας υπενθυμίσουμε ότι εδώ στην Ελλάδα εκτός από τις καλές μας επιδόσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και στην προστασία του Περιβάλλοντος. Δεν ξεχνάμε το Περιβάλλον που είναι το κοινό μας σπίτι», τόνισε σε δήλωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης.

ethnos

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *