Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ούρος Τζούρτζεβιτς της Παρτίζαν, όπως αποκαλύπτουν σερβικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, το «informer.rs» τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Παρτίζαν για τον Σέρβο επιθετικό, τονίζοντας μάλιστα ότι μετά το ματς των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάποιος από τον πάγκο του Ολυμπιακού τον πλησίασε και του είπε ότι «είσαι δικός μας παίκτης πλέον».
Τέλος, το ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά όλες οι πηγές του μέσου υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.