Μια γυναίκα στον δήμο του Cajeme στο Μεξικό τραυμάτισε τον σύζυγό της με μαχαίρι, αφού είδε φωτογραφίες του με μια νεότερη γυναίκα, η οποία τελικά ήταν η ίδια σε μικρότερη ηλικία, σύμφωνα με το περιοδικό Yucatan.
Οι αρχές της περιοχής ανέφεραν ότι η γυναίκα που προσδιορίζεται ως Λεονόρα Ν. συνελήφθη για τον τραυματισμό του συζύγου της, Χουάν Ν., με μαχαίρι, αφού ανακάλυψε διάφορες φωτογραφίες στο κινητό του.
Φαίνεται τελικά ότι οι φωτογραφίες του ζευγαριού είχαν τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν παντρευτούν. Ο άνδρας τις είχε ψηφιοποιήσει για να τις αποθηκεύσει στο τηλέφωνό του. Κατάφερε να εξηγήσει το γεγονός στη σύζυγό του, αφού της πήρε το μαχαίρι.
Η αστυνομία έφθασε στο σπίτι του ζευγαριού, αφού δέχτηκε κλήσεις από τους γείτονες που άκουσαν φωνές. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η γυναίκα κρατείται, έως ότου της απαγγελθούν κατηγορίες.
πηγή gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.