Mετανάστες μπήκαν σε ψυκτικό θάλαμο φορτηγού για να φτάσουν Πειραιά

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το φορτηγό είχε επιβιβαστεί στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη» με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά

Σε στελέχη του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά παραδόθηκαν το πρωί τρεις παράτυποι μετανάστες, που χθες βράδυ μπήκαν σε ψυκτικό θάλαμο φορτηγού οχήματος που είχε επιβιβαστεί στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάδνη» με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

-Advertisement-
fitcare

Οι τρεις αλλοδαποί που άρχισαν να αισθάνονται αδιαθεσία ειδοποίησαν μέσω κινητού τηλεφώνου εθελοντή Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης στη Μυτιλήνη, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε το κεντρικό λιμεναρχείο του νησιού.

‘Αμεσα, ενημερώθηκε ο πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου και μέλη του πληρώματος που μετέβησαν στο γκαράζ οχημάτων εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς κρυμμένους στον θάλαμο του φορτηγού οχήματος.

Τα τρία άτομα διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε καμπίνα του πλοίου

-Advertisement-
KATSIAVOS

Πηγή: protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *