Έτοιμα να υποδεχθούν το υπαλληλικό προσωπικό (κι όχι μόνο) της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι τα νέα εντυπωσιακά γραφεία του συλλόγου, απέναντι από το ΟΑΚΑ.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η μετακόμιση, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το «παρών», όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της Ένωσης, στα… άτυπα εγκαίνια του 8όροφου κτιρίου. Από Δευτέρα κανονικά θα λειτουργούν τα πάντα από το Μαρούσι.
«Ελπίζω να σας αρέσουν τα νέα μας γραφεία. Μπήκε πολύ μεράκι για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Καλορίζικα λοιπόν. Να είναι λειτουργικά και καλότυχα» είπε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης προς τους υπαλλήλους, οι οποίοι με τη σειρά τους ήταν ενθουσιασμένοι από τον χώρο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.