Αναστατώθηκε όλη η περιοχή της Μαραθόπολης στη Μεσσηνία την Κυριακή (28-10-2018) γύρω στις 23:30 το βράδυ μετά από ισχυρή έκρηξη σε μαντρότοιχο οικίας που βρίσκεται στην έξοδο της Μαραθόπολης.
Στο σημείο έσπευσαν αρχικά άνδρες της Π.Υ. Γαργαλιάνων (πιθανολογώντας ότι πρόκειται για έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ) και στη συνέχεια αστυνομικές δυνάμεις όπου και απέκλεισαν το σημείο. Στο σημείο της έκρηξης αναμένεται και πυροτεχνουργός από την Τρίπολη.
Από την έκρηξη υπέστη ζημιές ο μαντρότοιχος που βρίσκονταν στο σημείο που είχε τοποθετηθεί η εκρηκτική αυτή ύλη ενώ δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
Πηγή: gargalianoionline.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.