Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχαν χθες τηλεφωνική επικοινωνία για τη συνέχιση των μακροχρόνιων σχέσεων μεταξύ της Γερμανίας και των ΗΠΑ.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη διάρκεια της συζήτησης ή τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από τη Μέρκελ και τον Τράμπ, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα συναντηθεί αυτοπροσώπως.
Η Μέρκελ θα συναντηθεί με τον απερχόμενο Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Βερολίνο την Πέμπτη, εν μέρει για να συζητήσουν τις συνομιλίες ελεύθερου εμπορίου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες έχουν καθυστερήσει, πρόσθεσε ο Στρέιτερ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.