Μειώθηκε κατά 8.000 ευρώ το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, για δηλώσεις κατά της διαιτησίας και της ΕΠΟ μετά το ματς με την ΑΕΛ. Πλέον θα κληθεί να πληρώσει 10.000 ευρώ.
Αναλυτικά η απόφαση:
Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3787/02-10-2019 έφεση του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3787/02-10-2019 έφεση του Κωνσταντίνου Καραπαπά, Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά της υπ’ αριθμ. 247/2019 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει την υπόθεση. Επιβάλλει στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, Κωνσταντίνο Καραπαπά, Γ΄ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.