Μεγάλη φωτιά στη Μόρια: Νεκροί μωρό και γυναίκα / Έσβησε η φωτιά πριν από λίγο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA από τη φωτιά στη Μόρια υπάρχουν δύο νεκροί : ένα μωρό και μια γυναίκα.  Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος οι μετανάστες επιτέθηκαν σε πυροσβέστες, αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε οχήματα. Παράλληλα στους γύρω χώρους κάηκαν 10 στρέμματα ελιές. Η φωτιά – σύμφωνα με το Δήμαρχο – έσβησε πριν από λίγο με τη βοήθεια εναέριων μέσων.

Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένταση εντός του ΚΥΤ Μόριας και υπάρχουν σε εξέλιξη επεισόδια.

Το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρει: 

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στη Μόρια ανάμεσα σε ομάδες προσφύγων και μεταναστών από τη μια μεριά και αστυνομικών δυνάμεων από την άλλη, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς εντός του καταυλισμού.

Αυτή τη στιγμή ομάδα μεταναστών και προσφύγων επιχειρούν να καταλάβουν το κέντρο κράτησης που βρίσκεται εντός του καταυλισμού.

πηγη: lesvosnews.net/

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.