O «Α.Π.Σ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ» (Τμήμα Δρομέων & Περιπατητών) μέλος της ΕΟΣΛΜΑ-Υ πραγματοποίησε τον «1ο ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ, 2016 Ευθύμιος Χριστόπουλος» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων και τους τοπικούς φορείς της Ανθήλης.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στο μνημείο των Θερμοπυλών και ο τερματισμός στην Ανθήλη. Η απόσταση ήταν 10 χιλιόμετρα σε άσφαλτο χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές διαφορές και απευθυνόταν σε δρομείς και περιπατητές. Παράλληλα με τον κυρίως αγώνα των 10 χλμ. πραγματοποιήθηκε και παιδικός αγώνας 1000μ. στο κέντρο της Ανθήλης και αγώνας δρόμου για ΑΜΕΑ καθώς και άλλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες…



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.