Η χθεσινή νεροποντή που κατέληξε σε χαλάζι ήταν αρκετή ετσι ωστε οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Δομοκού και κυρίως των δημοτικών διαμερισμάτων Αγίου Γεωργίου και Ξυνιάδος να βλέπουν το βιός τους να καταστρέφεται.
Το χαλάζι που έριξε κατα τις απογευματινές ώρες ηταν αρκετο να μην αφήσει τίποτα στο περασμά του.Είναι δύσκολο όπως λένε να παιδεύεσαι όλο το χρόνο και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες να βλέπεις τη σοδειά σου να καταστρέφεται ολοσχερως.
Δειτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του Γιώργου Καλταμπανη







Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.