Χωρίς τον Βίκτωρ Κλωναρίδη, αλλά και με άλλα αγωνιστικά προβλήματα, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη (11/05/2016 – 18:15 Novasports 2) , προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
Ο ομογενής επιθετικός τραυματίστηκε και συγκεκριμένα έχει υποστεί σύσπαση δεξιού τετρακέφαλου. Ετσι την Τρίτη ακολούθησε θεραπεία και δεν υπολογίζεται ενώ Τελάντερ και Πέτριτς συνέχισαν το πρόγραμμά τους και είναι επίσης νοκ-άουτ.
Στους εκλεκτούς δεν βρίσκονται ούτε οι Σέρχιο Σάντσεθ, Ντανιελ Πράνιτς και φυσικά ο Μάικλ Εσιέν.
Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.