Έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή του Ράδιο Λαμία, το «Τρίο Μπελκάντο».
Contents
Ο λόγος για τον Ντένις Επστάιν, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην SuperLeague 1, πρόσφερε αρκετά στον σύλλογο αλλά πλέον ζει ξανά μόνιμα στην Γερμανία! Έναν άνθρωπο που πανηγύρισε την πρόκριση της Λαμίας επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο με τον πιο επικό τροπό… Περισσότερα σήμερα στο Ράδιο Λαμία.
Δείτε όσα μας είπε
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.