Στη «μάχη» για Άρσεναλ ο Μπα!
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» είναι κανονικά ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος έδειξε μεγάλη θέση για να αγωνιστεί παρά τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση όλο αυτό το διάστημα.Ως εκ τούτου, οι Πειραιώτες πάνε με σύστημα 4-3-3, τον Εμβιλά στα χαφ, με τους Μπουχαλάκη και Καμαρά να τον πλαισιώνουν, ενώ ο Βαλμπουενά θα χρησιμοποιηθεί ως εξτρέμ, με τον Μπρούμα να είναι επίσης στα «φτερά» και τον Ελ Αραμπί φυσικά στην κορυφή, ενώ ο Φορτούνης είναι στον πάγκο.
Ολυμπιακός: Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.
Στον πάγκο: Καραργύρης, Τζολάκης, Φορτούνης, Χασάν, Ανδρούτσος, Μασούρας, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.