Με φόρμες και αθλητικά Κεραμέως, Ζαχαράκη, Αυγενάκης, Μαυρωτάς

1 Min Read

Με αθλητική περιβολή εμφανίστηκαν η Νίκη Κεραμέως, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Σοφία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Μαυρωτάς, την Τετάρτη (23.09.2020)

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο λόγος που η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, φόρεσαν  φόρμες και αθλητικά παπούτσια ήταν η “Sport Uniform Day”.

2981576 scaled | Lamianow.gr

Συγκεκριμένα, η ΓΓΑ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, διοργάνωσαν τη “Sport Uniform Day”, στο πλαίσιο του #BeActive2020, για την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

2981578 scaled | Lamianow.gr

Με γνώμονα την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως επίσημος φορέας εκπόνησης του ευρωπαϊκού προγράμματος #BeActive2020, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, διοργάνωσαν μία συμβολική δράση για τους υπαλλήλους των δύο Υπουργείων, τη “Sport Uniform Day”, στην ημέρα έναρξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 30.09.2020).

2981574 scaled | Lamianow.gr

newsit

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *