Σε ρυθμούς Κυπέλλου, κινούνται σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης στην Τούμπα, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του επαναληπτικού, με τους «πράσινους» να ζητούν αυξημένη ασφάλεια τόσο στο γήπεδο, όσο και κατά τη διάρκεια της άφιξης της αποστολής του Παναθηναϊκού.
Ο «Δικέφαλος» συμφώνησε σε όλες τις απαιτήσεις των «πρασίνων», με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν αντίστοιχη φιλοξενία με αυτή των «πρασίνων» στη Λεωφόρο. Στο πρώτο ματς, ο Γιάννης Αλαφούζος, είχε παραχωρήσει την σουίτα του, για να φιλοξενηθεί εκεί ο Ιβάν Σαββίδης.
Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τόνιζαν… «δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε εντολή από τον κ. Σαββίδη να σας παράσχουμε την ίδια καλή φιλοξενία που είχε και η δική μας αποστολή στο πρώτο ματς».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.