Με δακρυγόνα και γκλομπς διέλυσε η αστυνομία το Gay Pride στην Κωνσταντινούπολη (pics)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η τουρκική αστυνομία χρησιμοποίησε γκλομπς, δακρυγόνα και χημικά για να διαλύσει τους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν για να συμμετάσχουν στο «γκέι πράιντ», στο φεστιβάλ υπερηφάνειας δηλαδή της ομοφυλοφιλικής κοινότητας στην Κωνσταντινούπολη.

-Advertisement-
fitcare

Δεκάδες ΛΟΑΤ άτομα συγκεντρώθηκαν κοντά στην οδό Ιστικλαλ την Κυριακή, παρά την κυβερνητική απαγόρευση, κουνώντας τις χαρακτηριστικές σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

16752179 | Lamianow.gr

Περισσότεροι από 300 αστυνομικοί με εξαρτύσεις και υποστηριζόμενοι από αντλίες νερού αναπτύχθηκαν κατά μήκος των γύρω δρόμων και επιτεθήκαν στους συγκεντρωμένους, με ιδιαίτερη αγριότητα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

16752226 | Lamianow.gr

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης είχε απαγορεύσει την φετινή παρέλαση των ΛΟΑΤ ατόμων, επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια και την τάξη στην πόλη.

Πηγή: iefimerida.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *