Το πιο μείζον θέμα για τη διεξαγωγή του τελικού -μαζί με αυτό τη ασφάλειας- διευθετήθηκε.
Σύμφωνα με τον sport-fm, το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η δεύτερη σύσκεψη και κλείδωσε οριστικά ο αριθμός των φιλάθλων που θα έχει κάθε ομάδα μαζί της.
Παρουσία λοιπόν του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, του μέλους της ΠΑΕ, Ηλία Γεροντίδη, του υπευθύνου ασφαλείας, Παναγιώτη Πλιάτσικα και του Μηνά Λυσάνδρου από την πλευρά της ΑΕΚ, συμφωνήθηκε να δοθούν από 8.000 εισιτήρια.
Οι δυο ομάδες θα πάρουν επιπλέον κάποιες προσκλήσεις, ενώ περίπου 2.000-2.500 εισιτήρια θα διατεθούν από την ΕΠΟ. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα αναμένεται να γίνουν γνωστές την Τρίτη, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι παράλληλα θα τρέξουν όλες οι διαδικασίες για να λυθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.