Ματίνα Παγώνη: Σκόνη είναι θα περάσει… Οδηγίες για να την βγάλουμε “καθαρή”

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Στην Κεντρική Ελλάδα είστε λίγο καλύτερα από άλλες περιοχές που πλήττονται ακόμη περισσότερο από την αφρικανική σκόνη, δηλώνει η κ. Παγώνη, δίνοντας απαραίτητες συμβουλές για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

-Advertisement-
fitcare

Οι ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα και να κάνουν υπομονή μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να ξαναβγούν στις δραστηριότητες τους.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και για τα παιδιά. Ας παίξουν μέσα στο σπίτι για λίγες ημέρες, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το αναπνευστικό τους

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις κυρίως τις βραδινές ώρες, αφήνουμε το περπάτημα για τις επόμενες ημέρες και αν αυτό δεν είναι εφικτό, η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την προφύλαξη μας.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *