Ένα εξαιρετικό παράδειγμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, επιμονής και τεχνολογικής πρωτοπορίας έρχεται από τη Σίφνο και συγκεκριμένα από έξι μαθητές Λυκείου του νησιού.
Σύμφωνα με την εκπομπή ΕCO News του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που προβλήθηκε το Σάββατο 24/2/2018 tα παιδιά με τη βοήθεια του καθηγητή της Πληροφορικής, κατασκεύασαν ένα αυτόνομο ενεργειακά ρομποτικό δέντρο με πολλαπλές λειτουργίες οι οποίες αν αναπτυχθούν σε μεγαλύτερη κλίμακα μπορούν να δώσουν λύσεις στο ενεργειακό πρόβλημα και να συμβάλλουν στην αειφόρο βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών και όχι μόνο.
Διαβάστε περισσότερα… Εδώ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.