Μαρίνος Σατσιάς – Video : “Είμασταν καλύτεροι από ότι με την ΑΕΚ – Είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα είμαστε πιο δυνατοί μετά την διακοπή”

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Σατσιά μετά το ΠΑΣ Λαμία - Ολυμπιακός

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Μαρίνος Σατσιάς μιλώντας στην κάμερα του OTE ΤV. Ο Κύπριος τεχνικός μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σημειώνοντας πως η διακοπή δεν θα τους επηρρεάσει αλλά θα τους κάνει καλύτερους.

“Είδαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια μετά το 20ο λεπτό. Πιέσαμε και είχαμε ευκαιρίες. Ηττηθήκαμε λόγω της ποιοτικής ανωτερότητας του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πρώτη σημαντική ευκαιρία για να φέρουμε το ματς στα ίσια. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Θεωρώ ότι σήμερα είμασταν καλύτεροι από ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η διακοπή θα είναι καλή για εμάς δεν θα μας επηρρεάσει. Θα ενισχυθούμε και μεταγραφικά και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους…” τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Μαρίνος Σατσιάς μετά το τέλος της συνάντησης.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version