Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 100.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα – Εξηγήσεις για φοροδιαφυγή 13 εκατ. ευρώ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε σήμερα προκειμένου να απολογηθεί η χήρα του Γιώργου ΤράγκαΜαρία Καρρά, σχετικά με όσα της αποδίδονται για την περιουσία του εκλιπόντα συζύγου της. Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με καταβολή εγγυοδοσίας 100.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Η Μαρία Καρρά κλήθηκε να απολογηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος με βασικό αδίκημα την φοροδιαφυγή ύψους 13 εκατ. ευρώ για περίοδο μία δεκαετίας από το 2011 μέχρι και το θάνατο του δημοσιογράφου. Επί σειρά ετών, ο εκλιπών δημοσιογράφος και η σύζυγός του φέρονται να μην υπέβαλαν δηλώσεις, επικαλούμενοι ότι ήταν φορολογικοί κάτοικοι εξωτερικού.

-Advertisement-

Μαρία Καρρά: Προσκόμισε στην ανακρίτρια ένα πολυσέλιδο υπόμνημα 

Κατά πληροφορίες, η Μαρία Καρρά προσκόμισε στην ανακρίτρια ένα πολυσέλιδο υπόμνημα καθώς και πλήθος στοιχείων που κατά την ίδια αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. «Η κυρία Καρρά μετά από πολύωρη διερευνητική ανακριτική διαδικασία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία. Απάντησε στο σύνολο των ερωτημάτων με πληρότητα και με έναν τεράστιο αριθμό εγγράφων έχουν αιτιολογηθεί χωρίς παρερμηνείες οι απαντήσεις που έδωσε στην ανακριτική διαδικασία», δήλωσε ο δικηγόρος της Θεόδωρος Μαντάς.

1 Σχόλιο
  • Όσο περισσότερο κλέβεις, τόσο αθώος είσαι… 13000000 κλοπή με εγγύηση 100000 δηλαδή κέρδος 12900000.
    Αυτό είναι δικαιοσύνη……
    Πρόβατα ξυπνάτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.