Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στο σημείο της τραγωδίας της Marfin αποτίοντας φόρο τιμής στους νεκρούς.
«Τιμούμε και σήμερα τη μνήμη των συμπολιτών μας που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Εκφράζουμε την καταδίκη μας μπροστά στη βία κατά της ανθρώπινης ζωής» ανέφερε ο κ. Τσίπρας ο οποίος επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας:
«Είμαι υποχρεωμένος να καταδικάσω την υποκρισία του κ. Μητσοτάκη που αποφάσισε 10 χρόνια μετά να ανοίξει το φάκελο, από τους ίδιους ανθρώπους που 10 χρόνια ήταν ανίκανοι να βρουν τους ενόχους» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.