“Δυστυχώς ο πολιτικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερος από τον εκλογικό”, δηλώνει στον Lamia Polis 87,7 ο υπεύθυνος τύπου της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, Μάνος Γέμελος, απαντώντας στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει ενωμένο την μάχη για την επόμενη κάλπη, καλώντας όλους να συσπειρωθούν, ακόμη και αυτούς που δικαίως ή αδίκως έφυγαν.
Έστειλε μήνυμα στα στελέχη που “πήδηξαν από το καράβι” στις δύσκολες εποχές λέγοντας: “Τα στελέχη που έπιασαν στασίδι σε άλλο κομματικό χώρο και πήδηξαν από το πλοίο, να μην επιστρέψουν, γιατί δεν χωρούν στο ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ”.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.