Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται, όπως φαίνεται, ο θάνατος του άνδρα που εντοπίστηκε σε χαράδρα κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μαλακάσα.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ιατροδικαστής εντόπισε σημάδια που δείχνουν πως ο 60χρονος στραγγαλίστηκε με αποτέλεσμα η έρευνα να περάσει πλέον στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.
Η σορός του 60χρονου εντοπίστηκε χθες Πέμπτη (7/11) σε χαράδρα σε βάθος 200-300 μέτρων, κοντά στο ΚΥΤ της περιοχής.
Ο άνδρας βρέθηκε γυμνός από τη μέση και κάτω, κάτι που προβληματίζει τους αστυνομικούς που διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαλευκάνουν την υπόθεση.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.