Είναι η δεύτερη φορά που ο Δήμαρχος Μακρακώμης διαπιστώνεται θετικός στον ιό, αφού είχε νοσήσει και τον περασμένο Απρίλιο.
Σήμερα ανακοίνωσε ο ίδιος το θετικό του rapid test, αναρτώντας μάλιστα και την σχετική φωτογραφία.
H ανακοίνωση του Δημάρχου
“Προς ενημέρωση των δημοτών και φίλων σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 διαγνώσθηκα θετικός στον Covid-19!
Εύχομαι σε όλους όσους νοσούν γρήγορη ανάρρωση!”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.