Τρεις βόμβες στο στάδιο όπου θα διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας παρουσία της καγκελαρίου ‘Αγγελα Μέρκελ, μία σε στάση λεωφορείου και μία σε σιδηροδρομικό σταθμό, σχεδίαζε να τοποθετήσει ομάδα τρομοκρατών την περασμένη Τρίτη στο Ανόβερο, ωστόσο τα σχέδιά της ανετράπησαν λόγω της έγκαιρης ακύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα από τις αρχές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, η οποία επικαλείται πληροφορίες από κύκλους των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, οι γερμανικές αρχές είχαν ειδοποιηθεί σχετικά από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες είχαν μάλιστα στη διάθεσή τους τα ονόματα των επίδοξων δραστών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στην πόλη δεν βρέθηκαν τελικά εκρηκτικά, ωστόσο το Βερολίνο εκτιμά ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικού χτυπήματος στην Γερμανία παραμένει υψηλός, καθώς, όπως επισημαίνει στην Bild am Sonntag ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, είναι περίπου 760 οι Γερμανοί πολίτες που έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, ενώ ο αριθμός των «υπόπτων» είναι σήμερα μεγαλύτερος από ποτέ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.