Τρομερό γκολ του πιτσιρικά σε ματς Κ-15
Ο Σακίλ Φαν Πέρσι, βαδίζοντας στα βήματα του πατέρα του, βοήθησε τη Φέγενορντ να… ρεζιλέψει τον Άγιαξ, σε επίπεδο κ-15, αφού σκόραρε με εκπληκτικό «ψαλίδι».
Τελικά, η ομάδα του Ρότερνταμ επικράτησε με σκορ 8-3, ενώ αξίζει να σημειωθεί και το, εξίσου, υπέροχο γκολ του συμπαίκτη του Φαν Πέρσι, του Αϊμέν Σλίτι, που “χόρεψε” την αντίπαλη άμυνα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.