Επίθεση στο σπίτι της δέχθηκε η διάσημη Τσέχα τενίστρια, η Πέτρα Κβίτοβα, από άγνωστο δράστη.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της, τραυματίστηκε στο αριστερό της χέρι και ήδη βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.
Τόνισε πως τα τραύματα της δεν είναι σοβαρά ενώ αποκάλεσε το όλο συμβάν «απόπειρα διάρρηξης».
Η Κβίτοβα ανάρρωνε στο σπίτι της από έναν τραυματισμό στο πόδι, ο οποίος την είχε αναγκάσει να αποσυρθεί από το ερχόμενο Χόπμαν Καπ. Η τενίστρια από την Τσεχία έχει θριαμβεύσει δυο φορές στο Γουίμπλεντον, μια το 2011 και μια το 2014.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.