Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται την επέκταση της κυκλοφορίας μέχρι τις 21:00 τα Σαββατοκύριακα, αντί για τις 19:00, ενώ αίρονται οι περιορισμοί για κάποιες δραστηριότητες.
Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικοί εισηγούνται το άνοιγμα των μετακινήσεων από δήμο σε δήμο για τις περιπτώσεις που καλύπτει ο κωδικός «2», καθώς φαίνεται να ανοίγουν τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και τα κέντρα περιποίησης άκρων. Ως εκ τούτου, οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν για αυτούς τους λόγους και με μηχανή ή αυτοκίνητο, καλύπτοντας αποστάσεις μεγαλύτερες των 2 χλμ. από την κατοικία τους.
Από ό,τι φαίνεται, δεν θα ισχύει το ίδιο για τη χρήση του κωδικού «6», που αφορά στην άθληση. Σε αυτήν την περίπτωση, οι περιορισμοί διατηρούνται και οι πολίτες θα μπορούν είτε πεζή είτε με ποδήλατο, να κινούνται σε «ακτίνα» 2χλμ από την οικία τους.
Από την επέκταση της κυκλοφορίας ως τις 9 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα, καθίσταται σαφές, ότι διευρύνεται και το ωράριο των σούπερ μάρκετ και καταστημάτων τροφίμων.
Ακόμη, ανοίγουν οι αρχαιολογικοί χώροι, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα επιτρέπεται το ψάρεμα εντός δήμου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.