Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων με 33 θέματα το απόγευμα. Στον χώρο συνεδριάσων πέραν των συμβασιούχων καθαριότητας που παρακολούθησαν διακριτικά την συνεδρίαση τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΛ Λεωνίδας Κωστόπουλος ο οποίος έθεσε ευθέως το ερώτημα αν ο Δήμος αμφισβητεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παρκινγκ της ΠΕΛ. Βέβαια απάντηση από την δημοτική αρχή δεν πήρε ποτέ. Στην τοποθέτηση τους οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησαν να ορισθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Λίλιαν Χαχοπούλου-Πάνος Κατσώνης


Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Μπράβο στον Δήμαρχο, τέλος τα σκουπίδια,η σύνδεση με τον ΦΟΣΑ λύνει το πρόβλιμα να σταματήσουν οι αντιπολίτευση τις φτηνές τους διακαιολογίες. Στις εκλογές πάλι αντιπολίτευσι θα είναι γκέκε.
Μας βασάνιζαν ολο το καλοκαίρι δεν το σχολάνε να πάνε να πιούνε καφε της παριγοριάς τις λένε τώρα
Στις εκλογές ο δήμαρχός σου θα είναι σε άλλες πολιτείες και θα πίνει καφέ αλλού.Εσύ όμως που θα βρίσκεσαι?
Σε μια πόλη που την διοίκησε μια από τις χειρότερες δημοτικές αρχές διαχρονικά.Και το κακό είναι πως μαζί με εσένα θα την πληρώσω και εγώ και τα παιδιά μου.