Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 89χρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή του Ζαγαρά Λιβαδειάς, με τη συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς.
Οι δυνάμεις έχουν επεκτείνει τις έρευνες και στο άλσος της Λιβαδειάς, με τη συνδρομή εθελοντών, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η γυναίκα το συντομότερο δυνατό. Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ οι αρχές καλούν όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία.
Σε ανάρτησή της η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς αναφέρει:
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σήμερα, με τη συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς.
Ο στόχος είναι η άμεση ανεύρεσή της.
Αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία, ακόμα και τη μικρότερη, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τις αρμόδιες αρχές.
Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.