Οι δύο άντρες αφού είδαν ότι ειχε πρόβλημα το ταχύπλοο τους, έπεσαν στην θάλασσα για να σωθούν.
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σκύρου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό μηχανικής βλάβης σε ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή »ΛΙΘΑΡΙ».
Άμεσα απέπλευσαν προς την εν λόγω θαλάσσια περιοχή ναυαγοσωστικό σκάφος καθώς και το Ε/Π-Α/Κ »ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» Ν. Κ. 40 το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους δύο επιβαίνοντες από ακτή της περιοχής ΑΚΡΑ ΛΙΘΑΡΙΟΥ όπου είχαν κολυμπήσει, ενώ στη συνέχεια εντόπισε το ΘΡΥΑΛΛΙΣ αγκυροβολημένο στον παρακείμενο κόλπο ΑΛΩΝΑΚΙ από όπου το ρυμούλκησε στο λιμένα Λιναριάς ν. Σκύρου, όπου κατέπλευσαν συνοδευόμενα από το ναυαγοσωστικό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.