Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο κουκουλοφόρων ληστών έζησαν ένας δημοσιογράφος και η οικογένεια του σήμερα το πρωί στην Πεντέλη.
Οι δράστες εισέβαλαν στις 06.10 στη μεζονέτα όπου μένει ο δημοσιογράφος, παραβιάζοντας ένα παράθυρο του ισογείου. Με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τον ίδιο και την οικογένεια του και έκαναν άνω κάτω το σπίτι.
Άρπαξαν τελικά δύο πιστόλια και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο ιδιοκτήτης, καθώς χρήματα και κοσμήματα, και διέφυγαν με άγνωστο μέσον.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.