Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) δραστών, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην οικία του, στην περιοχή ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγου Φθιώτιδας.
H ENHMEΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ
Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (02-06-2017) νωρίς το πρωί, φορώντας κουκούλες, επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά σε 85χρονο ημεδαπό, την ώρα που εκείνος εξήλθε της οικίας του, στην περιοχή ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγου Φθιώτιδας.
Οι δράστες, με την χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν τον 85χρονο και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του παθόντα.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.