«Καμμένη γη» άφησε πίσω του ένας τουρίστας από τη Βραζιλία, ο οποίος πήγε να βγάλει και πήρε …παραμάζωμα ένα άγαλμα του 18ου αιώνα.
Ο Βραζιλιάνος πήγε στο Εθνικό Μουσείο της Λισσαβόνας την Κυριακή 6/11 που είχε ελεύθερη είσοδο και προσπαθώντας να βγάλει μια σέλφι φωτογραφία με φόντο ένα άγαλμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το έριξε κάτω!
Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν να γίνει κομμάτια το άγαλμα και μάλιστα η ζημιά να είναι μη αναστρέψιμη!



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.