Εκλογές μέσα στον Ιούνιο προέβλεψε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε: «Φοβάμαι ότι θα πάμε σε εκλογές, ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να δραπετεύσει μέσω των εκλογών, γνωρίζει ότι είναι δεύτερος».
Όσον αφορά στην ημερομηνία των εκλογών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι οι εκλογές το πιθανότερο είναι να γίνουν 12 ή 19 Ιουνίου. «Είναι πολύ πιθανό να γίνουν τότε» είπε και συμπλήρωσε πως «ο Πρωθυπουργός δεν μιλάει με κανέναν, έχει κλειστεί στον κόσμο του».
Αναφερόμενος στα νέα μέτρα γκιλοτίνα όπως τα α χαρακτήρισε είπε ότι είναι καταστροφικά για τον λαό και την κοινωνία.«Ο Τσίπρας έχει πέντε έξι σκληρούς υπουργούς που δεν τον αφήνουν να πάει σε οικουμενική κυβέρνηση, γνωρίζει τι θέλει η Ευρώπη, είπε ο Βασίλης Λεβέντης και προέβλεψε μάλιστα ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι τρίτο κόμμα λαμβάνοντας ποσοστό 8% ως 12%».
Σε ό,τι αφορά στον κίνδυνο του Grexit: «Είμαστε μια χώρα που έχει πτωχεύσει και ζει βάσει μνημονίων, όσο δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, ωστόσο ότι δεν πρέπει να σκέφτεται κανείς το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Πρωθυπουργός που θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει φυλακή.
Πηγή: newsbeast.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.