Την επιθυμία του να μείνει για αρκετά χρόνια στην Βαρκελώνη εξέφρασε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει προσαρμοστεί στην Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως θα ήθελε να παραμείνει για αρκετά ακόμα χρόνια στον σύλλογο της Καταλονίας, παραμένοντας για όσο αντέχει στο κορυφαίο επίπεδο.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Πολωνός στράικερ που τόνισε ότι δεν θα είναι μόνο για ένα ή δύο χρόνια, αλλά για πολλά περισσότερα.
Οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:
«Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω για λίγο χρόνια σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν ξέρω για πόσα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι για ένα ή δύο, θα είναι για περισσότερα. Ελπίζω να μείνω στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια».
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.