Απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού
Όσοι από αυτούς αγωνίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο για περισσότερα από 45’ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και αγωνιστικά τετράγωνα.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ το Σάββατο το βράδυ, στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς και ο Δήμος Λεβαδέων οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Τσιντώτας και Πέτρος Γιακουμάκης, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Σωτήρη Κλειδαρά επισκέφθηκαν το κιόσκι που είχε στήσει στην κεντρική πλατεία η Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας.
Πηγή: levadiakosfc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.