Συνελήφθη, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μια γυναίκα ελληνικής υπηκοότητας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.
Στο πλαίσιο ελέγχου στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης διαπιστώθηκε ότι στην αποσκευή της υπήρχε αρχαίο αντικείμενο και συγκεκριμένα τμήμα κεφαλής ανδρικού αγαλματιδίου, το οποίο αφού εξετάστηκε από αρμόδιο υπάλληλο της Εφορίας Αρχαιοτήτων Λέσβου, διαπιστώθηκε ότι, η κατοχή του εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
Το προαναφερόμενο αρχαίο αντικείμενο κατασχέθηκε, ενώ ερευνάται η ακριβής ιστορική και πολιτιστική του, προέλευση και αξία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.