Μετά το τέλος του αγώνα με την Κάρντιφ, οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ μπήκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν 19.000 χιλιόμετρα, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στην κηδεία του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα στην Ταϊλάνδη.
Κανείς δεν θα μπορούσε να λείπει στο τελευταίο «αντίο» στον πρόεδρο της αγγλικής ομάδας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση του ελικοπτέρου του έξω από το γήπεδο της Λέστερ.
πηγή newsit






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.