Στη Σητεία μεταφέρθηκαν 14 άτομα πληρώματος φορτηγού πλοίου σημαίας Σιέρα Λεόνε, το οποίο προσάραξε σε θαλάσσια περιοχή στο Κυριαμάδι Σητείας.
Στο σημείο που προσάραξε βρέθηκαν τρία παραπλέοντα σκάφη, ενώ την οδηγία για εγκατάλειψη έδωσε ο πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου, λόγω εισροής υδάτων.
Πλησίον του φορτηγού πλοίου αυτήν την ώρα, σύμφωνα με το λιμενικό, βρίσκονται δύο ρυμουλκά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.