Με εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου δυο άνδρες εξαιτίας χύτρας που έσκασε, ενώ μαγείρευαν.
Οι αλλοδαποί που κατοικούν στον Άγιο Νικόλαο αποδείχθηκαν απρόσεκτοι στη χρήση της χύτρας.
To αποτέλεσμα ήταν να υποστούν ελαφρά τραύματα όταν την άνοιξαν πριν χαμηλώσει η πίεση που είχε.
Οι δυο Πακιστανοί νοσηλεύονται στο ΓΝΑΝ για προληπτικούς λόγους.
Πηγή: anatolh.com

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.