Λαρισαίος κυνηγός τραυματίστηκε στη Σπηλιά Κισσάβου

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση ενός Λαρισαίου κυνηγού 38χρόνων από χαράδρα, στήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Σοκάκι, της Σπηλιάς Κισσάβου.

-Advertisement-
fitcare

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο που κρατούσε και να τον τραυματίσει στο χέρι, ευτυχώς ελαφρά.

Αμέσως ενημερώθηκαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ανασυρθεί ο 38χρονος και να μεταφερθεί στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: ΕΡΤ

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *